Защо да не му изпращате SMS   Овен Ако човекът, когото

...
Защо да не му изпращате SMS   Овен
Ако човекът, когото
Коментари Харесай

Защо да не му изпращате SMS, въз основа на вашия зодиакален знак

Защо да не му изпращате SMS   Овен

Ако индивидът, който харесвате не ви обръща внимание и колкото и грубо да звучи, той не мисли за вас, спестете си неприятностите и неудобството и въобще не му пишете. Ще бъде на вятъра и в най-хубавия случай ще получите едно огромно „ НЕ “. Познайте какви са другите други възможности тогава?

 

 Телец

Ако щестото ви възприятие ви споделя, че този мъж, за който мислиите, не е нищо друго с изключение на огромна неволя, в по-добре да го послушате. Най-вероятно интуицията ви ен лъже и индивидът, на който сте хвърлили око, е допустимо да ви нарани. Затова – стойте надалеч от телефона си!

 

Защо да не му изпращате SMS Близнаци

 

Вместо да губите време за връзка, която е обречена на неуспех, направете нещо, с цел да подобрите себе си и да станете още по-добри, в сравнение с сте.

 

Рак

Мислете по-положително за себе си. Та вие сте си страховит улов. Сериозно ли ще позволите на някой като него да посегне на жена като вас? Спрете да се задоволявате с по-малко, в сравнение с заслужавате, и един път в живота си се прицелете по-високо, що се отнася до любовта, тъй като можете да я достигнете. Просто вярвайте в себе си.

 

Защо да не му изпращате SMS Лъв

 

Трябва да се изправите пред истината. Много сте сложни за справяне и не сте тъкмо за всеки.Този мъж няма да ви разреши да управлявате от самото начало, както сте привикнали. Той ще ви засенчи, което сигурно в никакъв случай няма да позволите. Изпращането на текстово известие до него ще бъде най-голямото страдание в живота ви, тъй като връзката, която подкрепяте, ще приключи в пламъци; с една дума пагубно.

 

 Дева

 

Неговата обич не идва без цена. Любовта му боли и вие не сте подготвена да почувствате тази болежка. За да избегнете тази битка, улеснете себе си и просто не му пишете. Доверете се на звездите… Не сте подготвени за това.

 

Защо да не му изпращате SMS Везни

 

Винаги виждате най-хубавото в хората; казусът е, че не всички хора реагират по същия метод като вас и вие научихте това по сложния метод.

Безразличието на хората и неналичието на съпричастност са ви оставяли разочаровани повече от един път в живота ви. Говорейки за отчаяние, пригответе се да го преживеете, в случай че му изпратите текста, който сте възнамерявали.

Зодията ви споделя да не натискате бутона за изпращане, тъй като мъжът в тази връзка няма да ви каже нещата, които желаете да чуете.

Скорпион

 

Вие постоянно не сте наясно какъв брой струвате и какъв брой се принизявате. Поради липса на самочувствие, вие приемате всеки, който ви изпречи.

Е, вашата зодия крещи, че не би трябвало да изпращате известия на този мъж, тъй като той в действителност е под равнището ви по всички вероятни способи.

Има толкоз доста мъже, по-добри от него, които вие изцяло заслужавате.

Защо да не му изпращате SMS  Стрелец

Не е елементарно да признаете, че на любовния фронт нещата не са по този начин, както ги желаете.

Почти всяка връзка, която сте имали неотдавна, не е приключила добре. Така че, дано спрем да лъжем себе си и другите. Това несъмнено не е вашето време да блеснете.

Би било по-добре за вас даже да не влизате в леговището на този дракон; доста сложен възстановителен развой е от другата страна.

 

Козирог

Вашето състояние е малко по-различно от множеството зодии. За разлика от множеството, вие имате минало с мъжа, с който мислите да започнете нещо друго. Има причина нещата да не се получат от първия път сред вас двамата. Така че, бъдете умни и освежете паметта си за това, което се случи първия път. Затова не му изпращайте известието.

 

Водолей

Наистина ли желаете да преследвате някой, който е неосъществим? Не му изпращайте известието, тъй като той няма да реагира на него. И този текст, който изпратите, ще бъде първият от доста други, които ще би трябвало да изпратите, с цел да привлечете вниманието му и Бог знае какъв брой дълго, или по-добре казано, какъв брой малко.

 

Защо да не му изпращате SMS Риби

Също като Рака, смятате, че не сте задоволително добра, което основава големи проблеми, когато става въпрос за сантиментални връзки. Човекът, с който толкоз обезверено желаете да бъдете, просто не заслужава вашето внимание.

Изпратете този текст на някой, който е заслужен за това, което оферирате.

 

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР